Webdesign

                        
 DESIGN & CMS systemer i forskellige klasser.
 Skalérbare og fremtidssikrede løsninger. Ring og hør mere...
                                   
BASIS CMS
HFA Tryk tilbyder en Basis CMS løsning som er ligeså dynamisk som mere avancerede Content Management Systemer og er perfekt til nystartede virksomheder. Basis-systemet har eksisteret i mere end 12 år og er med sine ca. 2000 produktioner blandt de mest brugertestede CMS-systemer i Danmark. Derfor kan vi sikre, at jeres virksomhed ikke vil opleve børnesygdomme med dette CMS system.

Design og Layout:
CMS-løsningen leveres med mulighed for et webdesign/layout i forskellige farver, der kan tilpasses og redigeres efter eget ønske. Det er enkelt, at tilpasse designet, men vi anbefaler dog, at HFA Tryk eller en webdesigner udarbejder det grundliggende design mht. farvesammensætning, dimensioner etc.

Licens og pris:
Licensen omfatter retten til brug af et Basissystem på én computer/server ad gangen. Denne kan være lejet, ejet eller leaset af din virksomhed.

Priser fra DKK 9.995,00
Eksklusiv moms og design.
                                   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 
 
STANDARD CMS 
Standard CMS indeholder mange standardfunktioner, der ofte er tillægsmoduler i andre Content Management Systemer,
hvilket gør det til et af de mest anvendte på markedet. Systemet har eksisteret i mere end 12 år og er med sine ca. 2000 produktioner blandt de mest brugertestede CMS-systemer i Danmark. Derfor kan vi sikre, at jeres virksomhed ikke vil opleve børnesygdomme med dette CMS system.
 
Design og Layout:
Løsningen leveres med mulighed for fem forskellige layouts i forskellige farver. Webdesignet kan tilpasses og redigeres fuldstændig efter behag. Det er enkelt at tilpasse webdesignet, men vi anbefaler dog, at HFA Tryk eller en webdesigner udarbejder det grundliggende design mht. farvesammensætning, dimensioner etc.
 
Søgemaskineoptimering:
Standard CMS indeholder de rette SEO-værktøjer, så I kan sikre en god placering i søgemaskinerne. Søgemaskineoptimering kan enten udføres af jer selv eller af HFA Tryk.
 
Licens og pris:
Licensen omfatter retten til brug af et Standard System på én computer/server ad gangen. Denne kan være lejet, ejet eller leaset af din virksomhed.

Priser fra DKK 20.995,00
Eksklusiv moms og udformning af design.
 
BREVPAPIR MANUALER KUVERTER LØSBLADE
POSTKORT PROSPEKT VISITKORT FOLDERE
FLYER SALGSMAPPER HÆFTER KALENDER
CD/DVD NYHEDSBREV
IDEMSÆT/
FORMULAR
LABELS/
ETIKETTER

HFA Tryk

******** * **** **** Tel. 3250 4250
CVR 3216 3408  

Copyright © HFA Tryk - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!